Joga za trudnice | Yoga Studio

Joga za trudnice

twitter facebook

Čestitam i želim ti magično putovanje u majčinstvo!

Znam, od trenutka kada si saznala da si trudna, stvari više nisu iste, zar ne? U ovom burnom, izazovnom, predivnom razdoblju tvog života joga je tu da te podrži i osnaži. Dobro došla na časove joge za trudnice!

Joga je savršena alatka tokom trudnoće, bilo da želiš da ostaneš fizićki aktivna, ili ti je potrebna priprema za prirodan porođaj ili želiš da naučiš tehnike disanja.

Joga ima moć da otkloni mnoge fizičke probleme, kao što su mučnina, bol u leđima, nesanica, oticanje zglobova i tela, joga uravnotežuje nestabilne emocije, donosi balans u svakodnevni život, povećava otpornost na stres, umiruje um, budi snagu, poverenje i ljubav i iznad svega direktno te povezuje sa tvojom bebom.

Časovi joge za trudnice idealna su prilika da se posvetiš sebi i svojoj bebi, da se opustiš i povežeš sa svojim telom, da uživaš u društvu drugih trudnica, da čuješ korisne, nove i zanimljive stvari vezane za trudnoću, porodjaj, dojenje, bebe.

Moja najiskrenija namera je da te podržim, ohrabrim i inspirišem da se povežeš sa svojom istinskom, ženskom prirodom koja zna kako da brine o svojoj bebi, kako da rodi svoju bebu i kako da bude najbolja majka svojoj bebi.To niko ne zna bolje od tebe i svo znanje i mudrost koje ti je potrebno već su u tebi, čekaju da ih otkriješ.

Raspored časova joge za trudnice pogledaj: OVDE 

Za više informacija pozovi tel: 069 159 38 55, ili na mail: mirjanagnjatic5@gmail.com