Peđa | Yoga Studio

Peđa

twitter facebook

O Peđi

Ako vam treba duševni mir, dubinska  psihofizička relaksacija i živost jednog deteta zato što je to osnovni preduslov za istinsku sreću i  uspeh u životu,  svakako ste   na pravom  mestu – dobro došli!

Šta ja radim za vas?

Kao učitelj joge i disanja želim da vam pomognem – u procesu istinskog sazrevanja i ispunjenja svrhe života – da:

  • Uspostavite harmoničan odnos sa svojim telom, disanjem, umom i okolinom – zato što je bez toga patnja neminovna.
  • Izgradite psihofizičku snagu, stabilnost, fleksibilnost, izdržljivost, hrabrost, veru, strpljenje i balans – jer bez toga nema pobede nad vašim najvećim strahom, a to je strah od uspeha.
  • Naučite kako da vežbate održivu jogu sa strasnim uživanjem i, usput, vodite brigu o svom celokupnom zdravlju – zato što je to vaša elementarna obaveza bez koje teško da ćete biti srećni u svom životu.

Danas, s obzirom da su vam sve informacije i znanja doslovno na dohvat ruke, vrlo lako možete pomisliti i ubediti sebe da vam i ne treba pomoć od autentičnih učitelja. Međutim, kada konačno pokušate da transformišete sopstvene slabosti u vrline, vidite da to uopšte ne ide tako kao što ste zamišljali.

Na svu sreću, i to je vrlo ohrabrujuća vest, pa nikada nije kasno da zatražite da vas živi učitelji upute na pravi put.

O meni

Ono šta neizostavno treba da znate o meni je sledeće:

Dok sam odrastao na planini čuvajući krave na livadi često sam maštao da ću pronaći “negde” tajnu koju još niko nije pronašao, sve dok nisam jednog dana direktno iskusio da se to odnosi na ko i šta sam ja stvarno.

Zahvaljujući ponajviše jogi s kojom se bavim preko 23 godine i, naravno, autentičnim učiteljima koji su mi bili svetlo na putu, uspeo sam da stvorim uslove koji su rezultovali direktnim sagledavanjem autentičnog sebe u kontekstu celokupnog života. Time sam konačno iskorenio iluzija o odvojenosti i izolaciji – uzročniku patnje #1 koja me izjedala od kad znam za sebe.

Nakon održanih i istovremeno odvežbanih preko 7000 javnih joga časova, desetine joga radionica i nekoliko učiteljskih treninga, instiktivno osećam jogu kao mačka protezanje. Drugim rečima, znam šta radim na mojoj teritoriji.

Moja najveća inspiracija u životu je da Vam pomažem, zato što tako uistinu pomažem sebi.

Posle napisanih brojnih članaka i više neuspešnih pokušaja, konačno sam počeo da ulažem svoje srce i dušu u pisanje prve knjige. I tako otpočeo prelomnu fazu u svom životu.

Preuzmite moju free e-knjigu: OVDE  i saznajte detaljnije o mom pristupu jogi.

Ono što je još ostalo da kompletiram tiče se bezuslovnog prihvatanja i integrisanja repova moje uslovljene ljudske prirode i, naravno, ispunjanja želje da se potpuno izrazim i živim pravog sebe kroz komunikaciju, ponašanje i delovanje – bez obzira na cenu.

Imajte u vidu da ovo što ste upravo saznali “o meni” implicitno govori o mojim namerama kada je u pitanju pomaganje Vama na vašem sopstvenom sazrevajućem putu.

Ako osećate da Vam mogu pomoći dođite, za početak, na  grupne časove joge koje držim u Kolubarskoj 19. Više informacija o  terminima pogledajte: Ovde. 

Ili zakažite:

-Individualni 1 na 1 joga čas.

-Sesije Oslobađanja disanja. Više info: Ovde

Pozovite me na 063 8 250 657

Tu sam za Vas!
Peđa Gnjatić