Yoga StudioMirjana Gnjatić | Yoga Studio

Mirjana Gnjatić

twitter facebook

 

Mirjana je učiteljica joge za trudnice i mame i bebe; dula – pratilja ženi na porođaju i majka tri predivna sina, Shiva (10 god.), Teo (7 god.) i Luka (2 god.) koji su rođenih prirodno i kod kuće.

Trudnice koje su vežbale jogu sa Mirjanom, bilo na njenim časovima ili kod kuće uz DVD Yoga za trudnice, potvrđuju da je njen pristup jedinstven i drugačiji. U njega je utkano dugogodišnje iskustvo u radu sa trudnicama, lično iskustvo dva potpuno prirodna porodjaja, strast za trudnoćom i rađanjem i beskrajno poverenje u iskonsku žensku sposobnost da rađa.

Mirjana neprestano kroz literaturu, seminare, konferencije, brojne kontakte, produbljuje svoje znanje i razumevanje procesa porađanja, osnovnih potreba žene koja rađa, i transformacije iz devojke u majku i spremna je da svakoj trudnici pruži punu podršku i ohrabrenje.

Pored redovnih časova joge za trudnice, mame i bebe u Shiva Shakti yoga studiju, Mirjana drži i individualne časove yoge za trudnice, kao i časove na engleskom jeziku. Trenutno je u procesu stvaranja holističkog pristupa podrške trudnica i mama Shakti mama.