KAKO DA POROĐAJ ŠTO MANJE BOLI | Yoga Studio

KAKO DA POROĐAJ ŠTO MANJE BOLI

twitter facebook

Porođaj je jedinstveno iskustvo, za ženu, za njenog partnera, za samu bebu. Priroda se pobrinula da sve teče baš onako kako treba, a opet, tako joj malo verujemo, i plašimo se samog iskustva. Plašimo se porođaja, plašimo se bola. Potvrđeno je da što se više plašimo, porođaj više boli. Ali opet, kako da prestanemo da se plašimo kada je sve….ah pa tako zastrašujuće i neizvesno!

Priprema za porođaj treba da uključuje jezik nauke, jer to je ono što može da unapred umiri uplašen um i praktične tehnike koje će vas spustiti u telo, upoznati kako ono funkcioniše i povezati vas sa Ljubavlju koja je najmoćnija sila u Univerzumu.

Prva u nizu, nakon par godina pauze, a na zahtev trudnica koje dolaze na moje časove, otvoriće vam jednu novu dimenziju porođaja i kako da se nosite sa bolom, ublažite ga ili potpuno otklonite. Vaš partner će naučiti kako da bude od koristi, a vi da itekako imate načina da se nosite sa izazovom zvanim porođaj.

Radionicu vodi Mirjana Gnjatić, instruktorka joge za trudnice i dula sa dugogodišnjim iskustvom. Prisustvovala je na 10 porođaja, svoja tri sina rodila je potpuno prirodno, kod kuće i već 10 godina inspiriše, edukuje i podržava trudnice i parove na putu u osnažujuće iskustvo rađanja.

Dodatne informacije na 0691593855 Mirjana Gnjatić