Vikend radionica - Samoisceljujuće disanje i joga | Yoga Studio

Vikend radionica – Samoisceljujuće disanje i joga

twitter facebook

ZAŠTO SAMOISCELJUJUĆE DISANJE U SLANOJ SOBI?

– Poznata na Himalajima kao “belo zlato”, Himalajska kristalna so je nastala pre 250 miliona godina pod velikim tektonskim pritiskom, što je rezultovalo okruženjem sa nultim izlaganjem toksinima i nečistoćama. Jedinstvena ćelijska struktura himalajske soli je omogućila da se uskladišti vibracionalna energija. Otud moć u njoj. Njeni minerali postoje u koloidnoj formi, što znači da su dovoljno mali da ih naše ćelije lako apsorbuju. Više o lekovitosti i zdravim koristima himalajske soli pogledajte ovde: http://prirodnoizdravo.com/himalajska-so-je-jedna-od-najzdravijih-na-svetu-koristi-se-za-lecenje-20-bolesti/

– Prema tome, dok dišete moćnu tehniku svesno povezano disanje u slanoj pećini, isceljujući kvaliteti himalajske soli, zajedno sa disanjem, detoksikuju vaš raspiratorni sistem i same ćelije, pored efekata emocionalnog i mentalnog oslobađanja koja su sastavni deo prolaženja kroz proces samoisceljujućeg disanja.

Vaša pluća će vam nesumnjivo biti beskrajno zahvalna. Ovo je to fantasticno mesto: http://www.slanapecinafantastico.rs/index.php/sr/slana-soba

:
UDAHNITE ONO ŠTO VAM JE POTREBNO, IZDAHNITE ONO ŠTO VAM NE TREBA
:
Da li znate da većina ljudi ima restriktivan obrazac disanja? Umesto da (do)puste da im celo telo bude uključeno u disanje, oni kroz stezanje mišića zadržavaju određene (vitalne) regije zabravljene, tako da tamo nema pokreta disajnog toka, uključujući i osećanja. I upravo tako, (nepotrebno) troše puno energije, jer moraju da dišu protiv ovih blokiranih mišića.
:
Uz pomoć samoisceljujućeg disanja naučićete da dišete lako i efikasno. Naučićete da (o)pustite sve te napete mišiće, tako da vam celo telo (pro)diše i napuni se novom energijom, koja će vas ojačati i vratiti vam veru u život.
:
Ne kaže se za dzabe: Što slobodnije dišete, slobodnije i duže živite.
:
Ključni stvar je u tome što ćete naučiti da pustite izdah i da se opuštate sa izdahom. Tako stvarate prostor za dublje razmišljanje, osećanje, uživanje… Vaše unutrašnje prisustvo postaje sve jasnije u činjenici da ste nerazdvojivo povezani sa svime.
:
Ako je ovo to što rezonuje sa vama, onda je samoisceljujuće disanje kao stvoreno za vas.
:
Verovatno ste čuli za čuveni spasonosni princip: „Ako iznesete ono što je u vama, to što ste izneli spasiće vas. Ako ne iznesete ono što je u vama, to što niste izneli uništiće vas.“ – Jevanđelje po Tomi
:
Moć samoisceljujućeg disanja je upravo u tome: u učenju da pustite – da izađe na svetlo dana – sve to što grčevito držite u nesvesnom, zato što je to JEDINI NAČIN do isceljenja ili spasa.

ŠTA OBUHVATA PAKET RADIONICE?

– Smeštaj na bazi polupansiona – hrana je vegeterijanska.
Pogledajte smeštaj ovde: http://fantasticocenter.com/sr/fitnes
Fantastico Restaurant Pub, klikni na vegeterijanska hrana:https://netkonobar.com/Fantastico-Restaurant-Pub-restoran-1146.html

– Sve sesije samoisceljujućeg disanja u slanoj pećini koje traju po satipo svaka, plus toliko pripreme koju ćemo izvesti van slane pećine.

– Joga, pranayana, meditacija i samoisceljujuca drevna kineska tehnika (pai da) u trajanju od 2 sata. Jogu ćemo raditi na terasi, ili predivnom parku, ili na obali reke Tise. (To je iznenađenje)

– Korišćenje wellness sadržaja: finske saune, infra sauna, parno kupatilo, slani bazen punjen sa 30 % koncentracijom himalajske soli temp. 34 C, kneip kadice sa toplom i hladnom vodom i kamenjem izuzetno dobro za stopala i stimulaciju refleksnih zona na njima. Na terasi (novog dela u okviru kompleksa) postoje još dva džakuzija, jedan slani bazen i spoljanju finsku saunu.

CENA:

Cena aranžmana: 100€

REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 50 eur) traju dok se ne popune mesta. Maksimalan broj mesta je 4. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu, a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu (kolima ili redovnom autobuskom linijom). Pomoći ćemo vam u organizaciji prevoza (raspoređivanje onih koji nemaju automobile kod onih koji imaju slobodna mesta)

Broj mesta je ograničen na samo 4 osobe. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Račun za uplatu iz Srbije:
Peđa Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa:160-5100100260185-42
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za vikend radionicu samoisceljujućeg disanja . Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Pročitajte više o Samoisceljujućem disanju ovde: http://shivashakti.rs/oslobadjanje_disanja.html

I obavezno pogledajte u kojim fantastičnim uslovima se održava radionica: http://fantasticocenter.com/sr/

Namaste!
🙂