SRETENJSKI VIKEND JOGA RESET | Yoga Studio

SRETENJSKI VIKEND JOGA RESET

twitter facebook

Život je, kao što znate, postao neverovatno brz i stresan za podnošenje. Zašto?

Zato što se dešava toliko toga – naročito u našim glavama – i to od ranog jutra, što čini da doslovno poludimo. To jest, postajemo uvučeni (kao hrčak na besumučnom točku hrčka) i preplavljeni svim tim “uradi ovo”, “udati ono, “zakrpi rupu ovde”, ”sredi problem onde”, “reši ovu enigmu”, “sredi ono s.anje”, “izgladi ovu situaciju”, “popravi nepopravljivo…” da jednostavno zaboravimo na sebe i svoje unutrašnje potrebe za mirom, relaksacijom, uživanjem, tj. sve drugo što čini da se osećamo živi i prisutni u čistom bivanju.

Ako ovo opisuje i vašu situaciju, znajte da je sretenjski vikend joga reset koncipiran tako da vam pomogne da se zaista totalno resetujete na svim nivoima. Ali, isto tako, i da naučite kako (sami) da pritisnete dugme za reset (rasterećenje od starog sadržaja), svaki put, kada uhvatite sebe da se vrtite na “hrčkovom točku”.

Banja Termal u Vrdniku (mesto gde ćemo iskustveno da učimo da se resetujemo) je smeštena na idealnoj poziciji, izmedju Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške Gore – jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope.

Evo prilike da se uverite i sami zašto im se gosti vraćaju sa rečima – “Kod vas je banja”.

Više informacija pogledaj o onome što nas najviše zanima u Hotelu Termal: http://www.termal-vrdnik.com/banja/relaksacija/

SRETENJSKI VIKEND JOGA RESET OBUHVATA (U sklopu paketa)

– smeštaj na bazi polupansiona
– 4 standardna joga časa i 2 aqua joga časa sa Peđom
– isceljujuće meditativno hodanje. Više informacija o isceljujućem hodanju pročitajte ovde: http://shivashakti.rs/kako-da-obicno-hodanje-ili-setanje-pretvorite-u-svojevrsnu-isceljujucu-praksu/
– moćne jednostavne tehnike disanja i vođene meditacije
– transformativno dijafragmično disanje u termalnom Bazenu (Specijalna praksa za totalni reset nervnog sistema)

DODATNE MOGUĆNOSTI: (topla preporuka ali ne i pod obavezno)

-obilazak kulturno – istorijskih spomenika, a pogotovo manastira Ravanica iz 16 veka.

-hodanje stazom zdravlja i poseta Vrdničke kule

– obilazak nacionalnog parka, Fruške Gore.

SMEŠTAJ:

U dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena sa:

  • kupatilo
  • telefon
  • kablovska TV

Gostima hotela Termal na raspolaganju je korišćenje unutrašnjeg bazena sa toplom termalnom vodom u kome je temperatura vode 32,8°C

PROGRAM

Joga aktivnosti počinju u četvrtak od 17:00. Mada, poželjno je da dođete odmah posle 12h, kako biste uživali u blagodetima banje i okolne prirode, a naročito u kupanju u termalnom bazenu.

Nakon joga prakse sledi večera. Možete da birate između klasičnih i vegeterijanskih obroka.

U petak ujutru, nakon vežbi disanja i kratke meditacije, sledi vinyasa flow joga, pa doručak na bazi švedskog stola.

Posle doručka, ukoliko ne idete u obilaske znamenitosti, imate fantastične opcije: da ostanete u sklopu kompleksa, lenčarite i kupate se u termalnom bazenu; idete u šetnju, istražujete okoliš…itd.

Nakon večernje joga akcije (okrepljujuća i rehabilitujuća aqua joga, produžena relaksacija i meditacija) sledi večera.

To isto ponavljamo u subotu.

U nedelju pre podne sledi: joga, sesija transformativnog disanja u termalnom bazenu, relaksacija i meditacija. Pa ide doručak. I, na kraju, zatvaranje sretenjskog vikend joga reseta.


Program vodi Peđa Gnjatić učitelj joge sa dugogodišnjim iskustvom. Peđa je redovno vodio razna joga dešavanja u prirodi zadnjih 10 godina, tako da je vrlo upućen u istoimene izazove. Više o Peđi pogledajte ovde: http://shivashakti.rs/o_pedji.html

CENA:

Ako ste u 1/2 sobi (u potkrovlju) cena je: 135€, a u 1/3 je 125€

Ako ste u 1/2 sobi sa terasom, cena je: 145€, a u 1/3 sobi je 135€
REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 80 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu (kolima ili autobuskom linijom). Pomoći ćemo vam u organizaciji prevoza (raspoređivanje onih koji nemaju automobile kod onih koji imaju slobodna mesta).

Aranžman počinje 15.2.2018 – četvrtask posle 12č (preporučujemo da se u banju Termal smestite oko 12č, tako da iskoristite početak pre početka) a završava se 18.2.2018 u 12č.

Broj mesta je ograničen. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Predrag Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Predrag Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa: 160-5100100260185-42

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za sretenjski vikend joga reset. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))