Odmor za mame i bebe | Yoga Studio

Odmor za mame i bebe

twitter facebook

Mi znamo koliko je prva godina sa bebom zahtevna. Zato smo osmislili i iz prethodnih iskustava doterali jedan savršen četvorodnevni odmor za vas i vašu bebu.
Ovaj odmor je svojevrsno opuštanje, uživanje, istezanje, druženje, osnaživanje mama.
Odmor za mame sadrži jutarnju jogu za mame, poslepodnevnu jogu sa bebama, masažu za mame, ples sa bebom, razgovore na temu izazova majčinstva, partnerskih odnosa i tema koje vas zanimaju.

Druženje je veoma važna komponenta ovog odmora jer ćete se kroz razmenu sa drugim mamama osetiti da niste same u svojim izazovima i da druge mame mogu da budu značajna podrška.

Sa odmora ćete se vratiti okrepljene, inspirisane, osnažene, nasmejane, naspavane, uz nova prijateljstva i divne uspomene. Poželećete, sigurno, da se bar još jednom vratite u oazu koju pruža joga odmor i lovački dvorac Kaštel Ečka Zrenjanin.

Aranžman obuhvata:
-smeštaj na bazi tri puna pansiona
-joga aktivnosti za mamu i bebu
-masažu za mamu
-uvod u masažu beba
-ples sa bebom
-čuvanje bebe tokom masaže

Cena aranžmana iznosi 155evra,
a rezervacija mesta je 70 evra.

Mesto održavanja Joga odmora za mame je Kaštel Ečka kod Zrenjanina, 60 km od Beograda. Više o Kaštelu saznajte ovde: http://kastelecka.com/

Broj mesta je ograničen na 10 mama, svaka mama je sama sa bebom u sobi sa francuskim ležajem Mogućnost doplate za tatu.

Dodatne informacije na
mirjana@shivashakti.rs i
na broj telefona 069/159-3855.

Odmor za mame vodi Mirjana Gnjatić,

instruktorka joge za trudnice, mame i bebe, sertifikovani međunarodni instruktor masaže beba po IAIM programu, trostruka mama, dula.