Letnji joga odmor - Stara planina | Yoga Studio

Letnji joga odmor – Stara planina

twitter facebook

Letnji joga odmor – Stara planina
Od 15-22. Jula 2018

Dragi ljubitelji joge i netaknute prirode,
Sa radošću vas obaveštavamo da ove godine u našim joga putešestvijima konačno idemo i na Staru planinu. Zašto Staru planinu ne treba da propustite saznajte ovde: http://www.zanimljivedestinacije.info/lepote-srbije/102-lepote-srbije-stara-planina.html

NAŠA NAMERA
Tradicionalno, kao i dugi niz godina, naša namera je da vam omogućimo idealnu priliku, u potpuno prirodnom ambijentu – slobodnom prostoru – daleko od gradskog terora u obliku nenormalno brzog i stresnog života, za:
– dubinski odmor od sveta
– resetovanje od nakupljenog stresa i ostalih gradskih psihofizičkih toksina i terorirasanja.
– probuđenje iskonske veze sa majkom prirodom
– vraćanje prirodi i usklađivanje sa prirodnim ritmom funkcionisanja.

U tu svrhu, priredili smo vam vrlo moćne i jedinstvene joga aktivnosti. Kao i predavanje na temu: Kako živeti u gradu bez stresa.

Pored joge, meditacije, samoisceljujuceg disanja i hodanja, omogućićemo vam i da posetite i istražite bisere Stare planine. Samo zato vredi otići na Staru planinu. A joga će učiniti da se u rekordnom roku osetite kao da ste rođeni tamo.

Obilasci i izleti (Dogovor gde i šta ćemo obići i organizacija na licu mesta) :  Vodopad Bigar, Babin zub, Midžor i druge okolne znamenitosti.

PROGRAM
Svako jutro ćete praktikovati: isceljujuće meditativno hodanje, tehnike disanja i meditacije, asana praksu. Sve ukupno oko 2 sata.
Svako veče ćete praktikovati: jogu, produženu relaksaciju i meditaciju u trajanju od satipo vremena.

Gratis: Svaki učesnik će dobiti jednu privatnu sesiju samoisceljujućeg disanja i upute kako da to primenjuje sam u borbi protiv svakodnevnih stresova.

Nakon jutarnje prakse ćete uživati u sveže pripremljenom doručku (klasična domaća ili vegeterijanska varijanta). Posle doručka imate fantastične opcije: da lenčarite u predivnoj okolini Kuće; da idete u šetnju i istražujete okoliš i znamenitosti Stare planine, kojih ima na pretek.

Nakon večernjeg časa, sledi ukusna domaća večera.


Jogu ćete vežbati tradicionalno na okolnim livadama. U slučaju kiše vežbaćete u sklopu kuće.

SMEŠTAJ
Smeštaj: U dve dvokrevetne i jednoj trokrevetnoj sobi.

CENA:
Cena sedmodvenog joga odmora je 200 evra
Sa popustom je 190 eur, ako rezervišete (uplatom od 100 eur) svoje mesto do 10 maja.

ARANŽAN OBUHVATA
– Smeštaj na bazi polupansiona (dorucak i vecera)
– Jutarnji i večernji časovi joge
– Meditacija, samoisceljujuće hodanje.
– Neformalne diskusije i predavanja.

– U sklopu aranžmana ćete dobiti i bonus sesiju samoisceljujućeg disanja u prirodi, tj. na livadi. Vidi detalje o ovom disanju ovde: http://shivashakti.rs/oslobadanje-disanja/

Izleti i zajednički obilasci su stvar dogovora na licu mesta. To je svakako šlag na torti svakog joga odmora sa Peđom.

Program vodi Peđa Gnjatić učitelj joge sa dugogodišnjim iskustvom. Peđa je redovno vodio joga povlačenja zadnjih 10 godina, od toga 4 godine za redom upravo na Tari, tako da je vrlo upućen u izazove joge na planini. Više o Peđi pogledajte ovde: http://shivashakti.rs/o_pedji.html

REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 70 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu (kolima ili redovnom autobuskom linijom). Pomoći ćemo vam u organizaciji prevoza (raspoređivanje onih koji nemaju automobile kod onih koji imaju slobodna mesta)

Aranžman počinje 23.6.2018 – subota posle 12č, a završava se 30.6.2018 u 12č.

Broj mesta je ograničen na maksimum 7 učesnika. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Pedja Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Peđa Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa:160-5100100260185-42
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za joga odmor na Zlataru. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))