Joga za mame i bebe | Yoga Studio

Joga za mame i bebe

twitter facebook

Mame i bebe su časovi joge osmišljeni tako da jačaju emotivnu, fizičku i duhovnu vezu izmedju majke i bebe. Interaktivne vežbe, uz puno poljubaca, smeha, dodira idealne su za mame i bebe od šest nedelja do godinu dana. Časovi joge za mame I bebe pomažu ženi da vrati energiju i snagu koja je izgubljena tokom trudnoće, neprospavanih noći, dojenja i nošenja bebe.

Naglasak časa je na ponovnom jačanju mišića stomaka, ledja, karlice; otklanjanju tenzije u ramenima i vratu; otvaranju grudnog koša. Čas uključuje različite vežbe za bebe koje podstiču njen motorički razvoj, varenje, spavanje.

Joga za mame i bebe prava je magija koja ostaje duboko urezana u sećanje i mama i beba. I ako te brine kako će tvoja beba da se uklopi, da li će plakati, kako ćeš vežbati zajedno sa njom, nisi jedina koja ima sumnje u vezi toga, ali dok ne dodješ jednom i ne probaš, nećeš saznati koliko su ovi časovi uživanje za tvoju bebu. I veruj mi, bebe jedva da plaču na času, one su nasmejane, radoznale, uspavane, zaigrane, a sve i da se rasplaču, tu smo da ih utešimo.

Zato ne oklevaj, spremi se već sada za nezaboravno iskustvo vežbanja joge zajedno sa svojom bebom.

Raspored časova joge za mame i bebe pogledaj: OVDE