Joga Rafting (Avan)tura - Tarom i Drinom - 1-6. Jul | Yoga Studio

Joga Rafting (Avan)tura – Tarom i Drinom – 1-6. Jul

twitter facebook

Joga rafting tura je avantura koja se bazira na konceptu potpune harmonizacije i povezivanja sa srcem netaknute prirode.

Na ovoj svojevrsnoj avanturi vam omogućavamo:
– Da svih pet dana (pon, utor, sred, četvr i pet) započnete dan sa praksom joge (U trajanju od sat i petnest minuta najmanje) koja je dizajnirana tako da vam otelotvori i smiri um, a energizuje telo, kako biste bili potpuno prisutni, rasterećeni, radoznali i zaigrani kao dete. Dakle, jutarnja joga će vam pripremiti telo i um za sve ono što vas čeka u toku dana.
– Da svih pet dana (ned, pon, utor, sred, četvr) završite dan okrepljujučom jogom, disanjem i meditacijom, pre večere.
– Posle joge i doručka, (utorak) glavnu avanturu – rafting rekom Tarom. I to najlepšem, najuzbudljivijem i najatraktivnijem delu toka Tare (Gdje nas očekuje mnogo lijepih uzbuđenja – kao što su bukovi (slapovi) Ćelije i Vjernovići ,Borovi, Varda, Čegrlo, itd.) u dužini od 19 km od Brštanovice do kampa, u trajanju od 4 do 5 sati – sa pauzama za kupanje i okrepljujuću (specijalnu) jogu, pranayamu i meditaciju na Kulini, Manitim vrelima i Šipčanickom potoku.
– Posle doručka (sreda) obilazak (obližnjeg) manastira i upoznavanje sa istorijom ovog kraja.
– Posle joge i doručka (četvrtak) rafting Drinom do Foče.
– Izvrsnu hranu – Kamp HUM WRT koristi iskljucivo organsku – domaću hranu, čak se na kampu i uzgaja organsko povrće gdje i gost ima priliku da sam po sebi odabere i ubere iz vrtne ponude.
– Priliku da se odmarate, surfujete netom, ispijate kafu i ćaskate, kupate se u reci, uživate u sauni, šetate i istražujete potpuno netaknutu prirodu, pijete vodu iz reke, igrate odbojku u pesku, badminton ,pikado ,streljaštvo, itd, itd.


O Hun Rafting Resortu

HUM Rafting Resort, izgrađen od drveta i kamena, nudi sve pogodnosti spoja prirode i udobnosti istinskog wellness centra. Svi učesnici raftinga su opremljeni najsavremenijom opremom koja obezbeđuje potpunu zaštitu i bezbednost (odela i čizme od neoprena, sigurnosni prsluci, jakne, kacige). Naši gosti uživaće u domaćoj hrani pripremljenoj na tradicionalan način. Korisnicima Interneta obezbeđujemo besplatan wi-fi. Klub je pet friendly (možete slobodno povesti svog ljubimca).

   HUM Rafting Resort je biser prirode gde se komfor i budžet susreću!

1200 metara od ušća reke Pive i Tare, tamo gde počinje reka Drina, taman kada naiđete na peščane plaže, očekuje vas pravi, mali, prirodnjački raj – resort Hum Wellness Rafting Tara, koji nudi sve pogodnosti i udobnosti istinskog wellness centra. Ovaj resort u kome je sve napravljeno od drveta i kamena očarava potpunom autentičnošću spoja sa prirodom, ali je ujedno i jedini kamp koji u svakom bungalovu ima toalete, pa čak i saune, kao i sve ostale usluge koje inače nudi wellness sadržaj. S leve strane kampa spušta se pravi planinski potok, koji pravi mala jezerca sa čijih se obala spuštaju stoletna stabla prekrivena mahovinom, koja raste samo u delovima šuma koji nisu zagađeni. Ali, da ne bude zabune – u ovom centru ima mesta i za prave kampere, jer je u gornjem delu rizorta za one koji vole ovaj tip odmora odvojen deo sa šatorima. Hum resort je kamp koji se nalazi na najlepšoj lokaciji reke Drine.

Više o (Resortu) kampu, smeštaju, hrani, raftingu, izletima i drugim mogućnostima pogledajte ovde: http://raftingresort.com/o-nama/

Da biste stekli potpuniju sliku o kampu i raftingu, ne zaboravite da pogledate i video galeriju: http://raftingresort.com/video-galerija/

Šta je potrebno da ponesete pogledajte ovde: http://raftingresort.com/sta-je-potrebno/

Cena:

Cena aranžmana je: 245 eur, a sa popustom (do 1 maja) ako se uplati ceo iznos je: 225 eur.

Aranžman obuhvata:

  • Smeštaj na bazi polupansiona.
  • Jutarnje i poslepodnevne joga aktivnosti.
  • Rafting tura najlepšim (vodo)tokom Tare u dužini od 19 km. Plus joga/disanje/meditacija za vreme odmora.
  • Rafting tura Drinom do Foče. Plus joga/disanje/meditacija za vreme odmora.
  • Izlet do obližnjeg Manastira

Joga aktivnosti drži Peđa Gnjatić

Više o Peđi pogledaj ovde: http://shivashakti.rs/pedja/

Rezervacija:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 70 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Aranžman počinje 1.7.2018 – nedelja poslepodne a završava se 6.7. 2018.

Broj mesta je ograničen na maksimum 20 učesnika. Informacije možete dobiti putem mail-a                        pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

Informacije i rezervacije:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Predrag Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Predrag Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa: 160-5100100260185-42

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za sretenjski vikend joga reset. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))