Joga (mat) prostirke | Yoga Studio

Joga (mat) prostirke

twitter facebook

Da vaša prva prostirka bude profi, dugotrajna i povoljna. Ne gubite novce i vreme isprobavajući jeftine ili skupocene prostirke. Probajte Bausingerovu prostirku koja je pokrila sve i koja se pokazala izvrsna za povremene, ali i za posvećene jogine i jogije.

 

 

Relativno je tanka, ali postojana, izdržljiva, prianja za pod, ne lomi se, ali istovremeno savitljiva. Može  se oprati u mašini na temperaturi do 60C. U ponudi su prostirke standardne dužine od 183cm, i joga prostirke za visoke od 215cm. 

 

 

 

Profesionalna neklizajuća prostirka koja može da se koristi za sve stilove joge, a posebno za Ijengar i Aštanga stilove. Sa jedne strane je glatka, sa druga hrapavija, koristi se hrapavija strana. Kod ljudi i u pozicijama koje zahtevaju debljinu i mekoću, moguće je presaviti ih na pogodnom mestu duplo (ispod stopala u lagodnoj poziciji na primer), ili četvorostruko (kod stoja na glavi na primer, vidi sliku)

 

 

Oni koji je koriste za svakodnevnu intenzivnu praksu i nakon višegodišnjeg korišćenja javljaju da im odlično služi. Kompanija Bausinger, iz Nemačke, specijalizuje se za proizvodnju opreme za jogu i meditaciju, i izdvaja se po svesnoj upotrebi ekoloških i/ili za čoveka bezbednih materijala. Materijal od koga je pravljena identičan je materijalu od kojeg se prave cucle za bebe. Oeko-Tex Standard 100 isključuje štetne tvari ili reguliše njihovo korišćenje.

 

Sledeći parametri su uključeni u katalogu Oeko- Tex kriterija: zabranjen MAK Amini posebnog azo bojenja, zabra njene kancerogene i alergijske boje, zabranjen formaldehid, zabranjeni pesticidi, zabranjeni fenoli, zabranjene chloroaromatics, zabranjeni ekstraktibilnih teški metali, garantovana trajnost.

 

 

CENA:

  • Standardna od 183cm je 3500 din
  • Duža od 215cm je 4200 din

Svoju prostirku možete da naručite na tel: 063 711 40 63, ili na mail: jstefa@gmail.com