Aktivni joga odmor jezero Perućac - od 19-26. avgusta | Yoga Studio

Aktivni joga odmor jezero Perućac – od 19-26. avgusta

twitter facebook

Dragi ljubitelji joge i prirode,
Sa radošću vas obaveštavamo da smo vam u našim joga putešestvijima omogućili da letujete i pored čarobnih reka i jezera u Perućcu.
:
Za Perućac kažu da je idealno mesto za odmor i resetovanje u netaknutoj prirodi, a pogotovo u vrelim danima. Onima koji su posetili Perućac je nesumnjivo jasno zašto je to mesto jedan od retkih bisera fenomenalne prirode u zapadnoj Srbiji. Pogledajte kratki video o Perućcu: https://www.youtube.com/watch?v=eZYHtkaMH6s

PREDNOSTI
Pored samog mesta koje su još prednosti letnjeg joga odmora – jezero Perućac?
– Smeštaj u sjajnim apartmanima – dobra vila – koji su udaljeni doslovno tri minuta od plaže na jezeru. Pogledajte više ovde: https://www.booking.com/hotel/rs/dobra-vila-perucac.sr.html
– Svakodnevne joga aktivnosti:
1)Jutarnje isceljujuće hodanje pored jezera.
2)Jutarnja joga praksa na pontonima plaže.
3)Disajne i meditativne prakse na samom izvoru (najkraće reke) Vrelo.
4)Večernja okrepljujuća i energizujuća joga praksa na livadi.
Bonus: Sesija samoisceljujućeg disanja. Pogledajte više o tome: http://shivashakti.rs/oslobadanje-disanja/
-(Toplo Preporučeni) izleti na koje nameravamo da idemo:

1)Krstarenje Perućac – Višegrad.

2)Mirtorvac – obilazak rezervata najviše kategorije Crveni potok ili „Tepih livada” i jednog od najlepših vidikovaca Banjska stena.

3)Manastir Rača

4) Obilazak (30 min laganim hodom od manastira) očaravajućeg izvora Lađevac. Pogledajte kako to izgleda: https://www.youtube.com/watch?v=Q3Ry8-PrH2A

4)Predov krst – obilazak vidikovca Bilješka stena.

5)Zlatibor – obilazak najvišeg vrha Tornik.

6) Kućica na Drini.

PROGRAM
Svako jutro započinjete dan praktikovanjem isceljujućeg hodanja, a onda sledi joga na pontonima plaže i na kraju kratka meditacija. Sve ukupno oko 2 sata.

Svako veče ćete praktikovati: disajne prakse, jogu, produženu relaksaciju i kratku meditaciju u trajanju od satipo vremena.

Plus, bonus sesija samoisceljujućeg disanja.

Nakon jutarnje prakse ćete uživati u sveže pripremljenom doručku (klasična domaća ili vegeterijanska varijanta). Posle doručka imate fantastične opcije: da ostanete u sklopu apartmana i lenčarite u predivnoj okolini; da idete u šetnju pored reka Vrelo i Drina ili jezera, kupate se u jezeru, ili idete na fantastičen izlete (vidi iznad dva pasusa).

Nakon večernjeg časa, sledi ukusna domaća večera.

Jogu ćete vežbati na ekskluzivnom mestu – na pontonima plaže – i pored reke Vrelo i obližnjim livadama. U slučaju kiše vežbaćete na terasi apartmana sa pogledom na jezero.

SMEŠTAJ
Smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama apartmana. Pogledaj apartmane ovde: https://www.booking.com/hotel/rs/dobra-vila-perucac.sr.html

CENA:
Cena sedmodvenog joga odmora je:
225 evra ako ste u dvokrevetnoj sobi.
245 evra ako ste sami u sobi.

Sa popustom je 215 eur, i 235 eur, ako rezervišete (uplatom) svoje mesto do 15 maja.

ARANŽAN OBUHVATA

  • Smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera).
  • Jutarnji i večernji časovi joge.
  • Meditacija, samoisceljujuće disanje i meditativno šetanje.
  • Krstarenje Perućac – Višegrad.
  • Neformalne diskusije i druženja.

Izleti i zajednički obilasci su stvar dogovora na licu mesta. To je svakako šlag na torti ovog jedinstvenog joga odmora.

Program vodi Peđa Gnjatić učitelj joge sa dugogodišnjim iskustvom. Peđa je redovno vodio joga povlačenja zadnjih 10 godina, od toga 4 godine za redom upravo na Tari, tako da je vrlo upućen u izazove joge na planini. Više o Peđi pogledajte ovde: http://shivashakti.rs/o_pedji.html

REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 70 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu (kolima ili redovnom autobuskom linijom). Pomoći ćemo vam u organizaciji prevoza (raspoređivanje onih koji nemaju automobile kod onih koji imaju slobodna mesta)

Aranžman počinje 19.8.2018 – nedelja posle 12č, a završava se 26.8.2018 u 12č.

Broj mesta je ograničen na maksimum 8 učesnika. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Predrag Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Predrag Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa: 160-5100100260185-42

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za sretenjski vikend joga reset. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))