AKTIVNI JOGA ODMOR HVAR | Yoga Studio

AKTIVNI JOGA ODMOR HVAR

twitter facebook

Dragi ljubitelji joge i mora,

Sa radošću vas obaveštavamo da ovog leta, pored planine, organizujemo i aktivni joga odmor na ostrvu Hvar.

OSTRVO HVAR

Ostrvo Hvar je proglašeno za jedno od 10 najlepših ostrva na svetu od strane čitalaca “Conde Nast” magazina za putovanja (2009). Hvar je poznat po svojim izuzetnim prirodnim lepotama, kao i po svom kulturno-umetničkom i istorijskom nasleđu.

Hvar ima blagu i prijatnu klimu i smatra se za jedno od najsunčanijih mesta u južnoj Evropi, sa više sunčanih dana od Nice i Dubrovnika. Na severozapadnom delu se nalazi prostrana, plodna udolina, a ostrvo obiluje i izvorima pitke vode. Prekriveno je borovom šumom, vinogradima, maslinjacima, voćnjacima, kao i poljima lavande i ruzmarina. Ostrvo Hvar je postalo poznato kao lečilište zbog dobrih uslova za oporavak (naročito za probleme sa disajnim putevima i alergijama) kada su prvi turisti posetili ostrvo 1868. godine. Hvar je bio glavni trgovački centar i luka za vreme Mletačke republike, kada je imao sopstvenu flotu trgovačkih jedrenjaka. Ovo je bilo vreme velikog napretka i slave kada su, danas još postojeće, palate, tvrđave i javne zgrade izgrađene (jedno od prvih javnih pozorišta izgrađeno je u gradu Hvaru 1612. godine). Detaljnije informacije pogledaj ovde: http://yoga-prema.com/yo/locations/

AKTIVNI JOGA ODMOR HVAR OBUHVATA (U sklopu paketa)

DODATNE MOGUĆNOSTI: (topla preporuka ali ne i pod obavezno)

  • Fakultativni izleti brodom, pešačenje do obližnjih vidikovaca i plaza, sungazing, posete festivalima, koncertima i kulturnim događajima u okolini su takođe moguće opcije.
  • isceljujuće hodanje ili biciklističke ture.

 

Program vodi Peđa Gnjatić učitelj joge sa dugogodišnjim iskustvom. Peđa je redovno vodio razna joga dešavanja u prirodi zadnjih 10 godina, tako da je vrlo upućen u istoimene izazove. Više o Peđi pogledajte ovde: http://shivashakti.rs/o_pedji.html

CENA:

7 dana: 450 eur, a sa popustom 410 eur  

10 dana: 585 eur, a sa popustom 530 eur

REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 100 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Ukoliko želite da iskoristite popust, potrebno je da uplatite celu sumu do 15 maja. 

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu. Kako do Hvara pogledajte ovde: http://yoga-prema.com/yo/locations/

Aranžman počinje 23.8.2018 – četvrtask posle 12č a završava se 30.8. (za one koji su na 7 dana) ili 2.9.2018 (za one koji su na 10 dana).

Broj mesta je ograničen na maksimum 10 učesnika. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Predrag Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Predrag Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa: 160-5100100260185-42

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za sretenjski vikend joga reset. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))